לוח גיר - הכי מומלץ בעיר! 073-7689005

איך לגרום למסעדה למשוך יותר לקוחות

אנו מודעים למשמעות של עיצוב ושילוט והקשר הישיר שלהם לכמות האנשים שנכנסת למסעדה שלכם. הניסיון שלנו הוכיח לנו פעם אחר פעם, שבחירות עיצוב כאלה ואחרות מהוות גורם מכריע בהחלטה של עוברים ושבים להיכנס למסעדה מסוימת או שלא להיכנס. נכון, הדבר הכי חשוב במסעדה הוא איכות האוכל שלכם, אבל עד שהלקוחות לא יטעמו את האוכל, מה עוד יגרום להם להיכנס או לא להיכנס למסעדה שלכם? בואו נדבר על זה.

אין טוב ממראה עיניים

פעמים רבות בחיינו אנו משתמשים בביטוי "זה לא נראה לי" – גם במקרים שבהם זה לא קשור בכלל למראה אלה לטעם, לתחושה או להתרשמות כללית שלנו ממשהו או מישהו. הסרט הזה לא נראה לי, הבחור הזה לא נראה לי, המסעדה הזו לא נראית לי וכן הלאה… העניין הוא, שאם הסיטואציה (או מישהו) דוחקת בנו להחליט לגבי משהו מסוים – מה שאנחנו רואים מול עינינו יספיק לנו בשביל להחליט לכאן או לכאן. ומה בעצם אנחנו מנסים להגיד כאן? שחשוב יותר מכל דבר אחר בהחלטה הראשונית של הלקוח – הוא הרושם הראשוני.

עיצוב שמתאים לאופי המסעדה

כשאתם מבקשים לעצב את המסעדה שלכם, כדאי לחשוב למי מתאים האוכל שלכם ובאיזה סגנון של מסעדה הם ירצו לשבת. אם אתם פותחים מסעדה שפתוחה בלילה ופונה לקהל של צעירים ובליינים למשל, עיצוב הפנים צריך לשדר מקום של מסעדת-בר שאפשר גם לאכול בו וגם ליהנות בו. אלמנט חשוב נוסף הוא התמונות – לתמונות מקצועיות של מנות מפתות יש כוח חזק למשוך אנשים פנימה לתוך המסעדה שלכם. בנוסף גם לוחות גיר, שעל גביהם נכתב תפריט היום – יוצר תחושה אצל הלקוחות שאצלכם מעדכנים בכל יום את התפריט, מה שישר מתפרש כמקום עם אוכל טרי.

מתקני תצוגה למסעדות

אחד הכלים החזקים שלכם בתור בעלי מסעדה הוא מתקני תצוגה. למה? כי כשאתם מציבים שלט מחוץ למסעדה, שבו יש את התפריט של המסעדה או תמונות של המנות הפופולריות שלכם – לאנשים רעבים שהאוכל שלכם מדבר אליהם יהיה קשה להתעלם מהתמונות המגרות. מה גם שאנשים מעדיפים להיכנס למסעדה שבה הם יודעים מה מחכה להם בתפריט, מאשר למסעדה שאין לה שלט בחוץ והם לא יודעים מה התפריט או המנות שמוצעות שם.

לוח גיר לתלייה

לא רק עיצוב חוץ

הצבת מעמדים הנושאים תמונות של מנות הדגל שלכם מתאימים גם לתוך המסעדה עצמה. אומרים שאנחנו אוכלים בעיקר עם העיניים, אז מראות של מנות טעימות בטח לא יכולות לגרוע מהחוויה של הלקוח. בנוסף לכך, אם יש מנה שאתה מעדיפים לשווק אותה יותר, שימו תמונות שלה גם בתפריט וגם במסעדה עצמה אם הדבר אפשרי, אותו הרעיון של מראה העיניים יגרום ללקוחות רבים להתעניין ולהזמין את המנה.

אזור ישיבה באוויר הפתוח

אם יש במסעדה שלכם אזור ישיבה בחוץ, זהו יתרון ענק לעסק שלכם. תוסיפו למראה העיניים שדיברנו עליו ניחוחות מופלאים ומנות שיוצאות בלייב לעיני העוברים והשבים – מה שיכול לגרום להם לרצות להתנפל על המלצר שלכם ולטרוף את המנה עוד לפני שתגיע ללקוח (אל תגידו שלא הזהרנו). כמובן שגם את אזור הישיבה בחוץ אפשר לעצב בהתאם לאופי המסעדה, כמקום שמזמין את האנשים לשבת בפנים או בחוץ וליהנות מאוכל טוב.

בואו לקבל ייעוץ

אנו מזמינים אתכם ליצור קשר עוד היום ולקבל ייעוץ מקצועי ממומחי העיצוב שלנו, באשר לכלים השיווקיים שיתאימו לעסק שלכם בצורה הטובה ביותר. אצלנו תמצאו הכול – מעמדי תצוגה, סטנדים לקטלוגים, שלטי גיר ועוד.

GCB ישראל יש לכם שאלה? אנו כאן לשירותכם
השאירו פרטיכם ואנו נשוב אליכם בהקדם

Facebook